Ben je nog niet zwanger, maar wil je dit wel graag worden? Dan kun je bij ons langskomen voor het kinderwensspreekuur. Met dit spreekuur helpen we je om je zwangerschap zo goed mogelijk te laten beginnen. ‘Een ontdekkingsreis naar een natuurlijke omgang met vruchtbaarheid’ zou je het ook kunnen noemen..

Wie zich goed wil voorbereiden op een zwangerschap, kan voor informatie en advies altijd terecht bij de verloskundigen van geboortecentrum Linde in Zevenaar. In het kinderwensspreekuur geeft de verloskundige je persoonlijk advies over gezond zwanger worden en zijn. De verloskundige vertelt hoe je de kans vergroot op een goede zwangerschap en het krijgen van een gezonde baby. Je krijgt bijvoorbeeld uitleg over het slikken van foliumzuur, tips over ‘hoe vaak en wanneer vrijen’, gevarieerd en gezond eten, medicijngebruik, risicofactoren in de familie, en de schadelijke gevolgen van het gebruik van drank en sigaretten voor de baby.
Maar ook jouw vragen, wensen, angsten en/of twijfels staan natuurlijk tijdens het kinderwensspreekuur centraal en zullen we uitgebreid bespreken.

Voor meer informatie kun je kijken op www.zwangerstraks.nl

Het spreekuur duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur en is voor vrouwen èn mannen.
Je kunt een afspraak maken met de verloskundige, tel. nr. 0316 - 542 541 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste blog:

Foldermateriaal

Het RIVM heeft landelijke folders uitgegeven met betrekking tot de verschillende fases en onderwerpen van zwangerschap en geboorte. Download hieronder de div...


Lees meer...

Actueel:

Mijn eerste nieuwsbericht

Verloskundigen met hart voor het hele gezin In onze gezellige, eigentijdse praktijk zijn wij er voor de zwangere vrouw en haar partner. We zijn flexibel, ent...


Lees meer...